Dogovor o poteku in načinu sodelovanja

 

Kako izvesti trening brez škode za tekoče poslovanje?

Ker je današnji tempo pri delu zelo visok, nevarnost izgube prodaje zaradi odsotnosti prodajalcev pa ključen dejavnik učinkovite izvedbe treninga, se vam lahko pri izvedbi povsem prilagodimo tako, da usposabljanje opravimo v popoldanskem času, med vikendi ali med prazniki. Najudobnejša rešitev za vaše sodelavce je združitev večih izobraževanj v eno večje ali izvedba v času sezonsko pogojene nizke prodaje.

Izvedba prodajnega treninga je 4-fazna:

  • hospitiranje v prostorih podjetja in analiza trenutnih prodajnih pristopov prodajnikov naročnika,
  • priprava potrebam naročnika prilagojenega dvodelnega prodajnega treninga (skupno ca. 4 dnevi intenzivnega treninga),
  • kontrola prenosa pridobljenih znanj v prodajno prakso,
  • po opravljenem treningu individualna svetovanja prodajnikom v skupnem obsegu ca. 4 človek-dni.

Usposabljanje zajema intenzivno uporabo aktivatorjev, motiviranje, delo v skupinah in individualno izvajanje vaj.

Vsi udeleženci bodo opravili najmanj 4 prodajne nastope pred kamerami in dobili oceno njihovega nastopa s predlogi za izboljšave.

Več

Obisk v vašem podjetju

 

Prodajni trening vam lahko pripravimo povsem po meri. Rezultati so najboljši, če vas pred treningom obiščemo in spoznamo poslovanje v vašem podjetju, način dela vaših prodajalcev in vodje prodaje. Sočasno nam sporočite tudi svoje želje, pričakovanja in mnenja (npr. vključitev izdelčnih oz. tehničnih izobraževanj v proces izobraževanja).

Vašo prodajno ekipo spremljamo en dan. Če gre za več poslovalnic, se dogovorimo, ali je potreben tudi obisk vsake posamezne poslovalnice. S prodajalci in vodjo prodaje na koncu obiska opravimo kratek intervju o njihovih osebnih prodajnih ciljih in pričakovanjih na prodajnem treningu.

Prodajni proces

 

1. Prvi vtis,
2. preverjanje potreb,
3. predstavitev,
4. zaključevanje.


Prodajni proces je pri vsaki prodaji isti. O tem se strinjajo vsi vodilni prodajni strokovnjaki. Ga v vašem podjetju poznate in obvladate?

Več

Nagrada za vaše priporočilo

Če nas priporočite drugim podjetjem, vam takoj po njihovem celotnem plačilu izstavimo dobropis v vrednosti 15% njihove vrednosti usposabljanja in nakažemo znesek na vaš TRR.

Edini pogoj je, da ste pri nas prej ali sočasno opravili trening. Tako si lahko z več priporočili povrnete celotno investicijo v prodajno izobraževanje.

Več

Prenos novega znanja v prakso

Zavedati se morate, da boste uporabno vrednost treninga izkoristili le, če boste na podlagi novih znanj spremenili svoje ravnanje, svoje odzivanje, svoje razumevanje dogajanja. S spremembami morate pričeti takoj, še isti dan. Z vsakim dnevom, kjer vztrajate pri starih navadah in ravnanjih, znižujete možnosti za izboljšanje svojega delovanja. Če nič ne spremenite v roku 10 dni, bo vse ostalo po starem, trening bo ostal zgolj na papirju.

Začnite povečevati svojo prodajo!

Kliknite na spodnjo povezavo in v spletnem obrazcu oddajte podatke za brezplačno oceno prodajne usposobljenosti vaših prodajalcev in vodje prodaje. Poslali vam jo bomo v roku 1-3 delovnih dni. Če bomo ugotovili, da bi vam naša pomoč povečala prodajo, bomo k analizi priložili še okvirni predlog za izvedbo usposabljanja vaših prodajalcev in vodje prodaje ter predlog za prodajno usmerjeno nagrajevanje.

Brezplačna ocena prodajne usposobljenosti

Kontakt

Tel.:
051 377 865
 
 
Prodajalec.si
Adverto d.o.o.
Ribniška ulica 4
2000 Maribor
 
Email: 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Na spletnih straneh Prodajalec.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo udobno prebiranje vsebin. S klikom na spodnji gumb "Sprejemam" boste dovolili uporabo vseh Prodajalec.si piškotkov in si s tem zagotovili vse prednosti uporabe naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov na naši spletni strani so na voljo TUKAJ.

  Sprejemam vse piškotke te spletne strani.
EU Cookie Directive Module Information