Upravljanje in uporaba osebnih podatkov

Adverto d.o.o. kot upravljalec vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. Adverto d.o.o. obdeluje zbrane osebne podatke kupcev za potrebe izpolnitve naročila, statističnega vzorčenja, anketiranja, prilagajanje in segmentacijo ponudbe, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, obveščanje o poslanih pošiljkah, izvajanje usmerjenega ciljnega oglaševanja ter za pošiljanje drugega reklamnega gradiva. Vaši podatki so lahko z namenom izpolnitve naročila posredovani tudi našim pogodbenim partnerjem, npr. dostavni službi, vendar jih ti ne shranjujejo v svojih zbirkah. Za namene kontaktiranja posameznik dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr.: telefon, pošta, elektronska pošta, SMS in drugo. Navedene podatke lahko Adverto d.o.o. obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve posameznika oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v zbirki, ter lahko od podjetja Adverto d.o.o. zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov oz. izbris iz zbirke.

Uporaba spletne strani Prodajalec.si

Kot uporabnik spletne strani www.prodajalec.si lahko brskate anonimno. Ob anonimnem obisku beležimo le naslednje tehnične podatke: IP naslov obiskovalca, lastnosti brskalnika, naslov strani s katere ste prišli, ogledane strani in čas obiska.

Elektronska pošta

Naše novice oz. posebne akcijske ponudbe prejemate, če ste se v preteklosti naročili na naše e-novice, sodelovali v nagradnih igrah, bili naš uporabnik in podali vaše soglasje za obveščanje preko elektronske pošte. Vaš elektronski naslov smo lahko pridobili tudi iz javno dostopnih virov. Ker je vpis na naši spletni strani prost in se lahko vpiše vsak, obstaja možnost, da je kdo drug vpisal vaš elektronski naslov v rubriko prijava na e-novice.

Vašega e-mail naslova nikoli ne dajemo v najem, ga ne prodajamo in ne dovolimo, da bi ga nepooblaščeno uporabila katerakoli tretja oseba. Kadar se odločite za prejemanje naših e-novic, je Vaš e-mail naslov varno shranjen v naši podatkovni bazi. Če e-novic ne želite več prejemati, jih lahko kadarkoli odjavite neposredno iz e-novic, ki ste jih prejeli od nas, tako, da kliknete na povezavo za odjavo ali nam pošljete odgovor (reply) z zadevo (subject) ODJAVA. Povezavam v e-novicah so dodani identifikacijski ključi, ki nam omogočajo spremljanje Vaših odzivov na posamezne vsebine e-novic. Zbrane podatke lahko uporabimo za pripravo personaliziranih vsebin e-novic in segmentacijo kupcev ter izvajanje statističnih analiz.

Pravice posameznika ob izvajanju neposrednega trženja (73. člen ZVOP-1)

Posameznik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteva, da Adverto d.o.o. osebne podatke posameznika trajno ali začasno preneha uporabljati za namen neposrednega trženja. Adverto d.o.o. se obvezuje najkasneje v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih petih dneh pisno ali na drug dogovorjen način obvestiti posameznika, ki je to zahteval.

Stroške vseh dejanj v zvezi z zahtevo iz prejšnjega odstavka krije Adverto d.o.o.

Začnite povečevati svojo prodajo!

Kliknite na spodnjo povezavo in v spletnem obrazcu oddajte podatke za brezplačno oceno prodajne usposobljenosti vaših prodajalcev in vodje prodaje. Poslali vam jo bomo v roku 1-3 delovnih dni. Če bomo ugotovili, da bi vam naša pomoč povečala prodajo, bomo k analizi priložili še okvirni predlog za izvedbo usposabljanja vaših prodajalcev in vodje prodaje ter predlog za prodajno usmerjeno nagrajevanje.

Brezplačna ocena prodajne usposobljenosti

Kontakt

Tel.:
051 377 865
 
 
Prodajalec.si
Adverto d.o.o.
Ribniška ulica 4
2000 Maribor
 
Email: 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Na spletnih straneh Prodajalec.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo udobno prebiranje vsebin. S klikom na spodnji gumb "Sprejemam" boste dovolili uporabo vseh Prodajalec.si piškotkov in si s tem zagotovili vse prednosti uporabe naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov na naši spletni strani so na voljo TUKAJ.

  Sprejemam vse piškotke te spletne strani.
EU Cookie Directive Module Information