Nenehni razvoj vaše prodaje

Vaš vodja prodaje mora nenehno skrbeti za osebni in prodajni razvoj vseh sodelavcev v prodaji. Samo tako boste dolgoročno povečevali uspešnost prodajnega tima.

V vašem podjetju potrebujete vrhunskega vodjo prodaje. Z vsem prodajnim in pedagoškim znanjem, da bo lahko nenehno usposabljal svojo ekipo, sodelavce uspešno motiviral za doseganje prodajnih ciljev in jih podprl pri dobrem timskem delu.

Z naših treningov: individualno usposabljanje vodje prodaje
Z naših treningov: individualno usposabljanje vodje prodaje

Najpomembnejša področja njegovega dela

Naša naloga je, da vodjo prodaje v vašem podjetju naučimo najmanj naslednje:

  • dnevno ali vsaj tedensko nadzorovanje prodajnega procesa pri prodajalcih in sprotno odpravljanje napak,
  • redne tedenske prodajne treninge z igranjem vlog v postopoma vse bolj specifičnih in zahtevnih prodajnih situacijah,
  • upravljanje prodajnih ciljev vsakega posameznega prodajalca (skupno načrtovanje, časovna in količinska / vrednostna opredelitev),
  • spremljanje prodajnih poročil na skupnih in posameznih srečanjih s prodajalci, razpravljanje o vzrokih za odstopanje in izboljševanje rezultatov.

Način usposabljanja vodje prodaje

 Z njim bomo sodelovali cel mesec najmanj enkrat tedensko in vsaj dvema osebnima obiskoma. Pri izvedbi njegovih nalog bomo v nenehnem kontaktu preko telefona ali Skype klicev. Veliko podatkov bomo z njim izmenjevali z e-sporočili.

Skupaj bomo določili cilje za posamezna področja njegovega delovanja in mu jih pomagali doseči. Naučili ga bomo spremljati razvoj njegovih prodajalcev in mu ponudili povsem konkretna orodja za delo. Izurili ga bomo v vašega hišnega prodajnega trenerja in s tem omogočili dolgoročni prodajni razvoj, ki bo v zelo kratkem času od nas povsem neodvisen.

Prodajni proces

 

1. Prvi vtis,
2. preverjanje potreb,
3. predstavitev,
4. zaključevanje.


Prodajni proces je pri vsaki prodaji isti. O tem se strinjajo vsi vodilni prodajni strokovnjaki. Ga v vašem podjetju poznate in obvladate?

Več

Nagrada za vaše priporočilo

Če nas priporočite drugim podjetjem, vam takoj po njihovem celotnem plačilu izstavimo dobropis v vrednosti 15% njihove vrednosti usposabljanja in nakažemo znesek na vaš TRR.

Edini pogoj je, da ste pri nas prej ali sočasno opravili trening. Tako si lahko z več priporočili povrnete celotno investicijo v prodajno izobraževanje.

Več

Začnite povečevati svojo prodajo!

Kliknite na spodnjo povezavo in v spletnem obrazcu oddajte podatke za brezplačno oceno prodajne usposobljenosti vaših prodajalcev in vodje prodaje. Poslali vam jo bomo v roku 1-3 delovnih dni. Če bomo ugotovili, da bi vam naša pomoč povečala prodajo, bomo k analizi priložili še okvirni predlog za izvedbo usposabljanja vaših prodajalcev in vodje prodaje ter predlog za prodajno usmerjeno nagrajevanje.

Brezplačna ocena prodajne usposobljenosti

Kontakt

Tel.:
051 377 865
 
 
Prodajalec.si
Adverto d.o.o.
Ribniška ulica 4
2000 Maribor
 
Email: 
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Na spletnih straneh Prodajalec.si uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo udobno prebiranje vsebin. S klikom na spodnji gumb "Sprejemam" boste dovolili uporabo vseh Prodajalec.si piškotkov in si s tem zagotovili vse prednosti uporabe naše spletne strani. Podrobnosti o uporabi piškotkov na naši spletni strani so na voljo TUKAJ.

  Sprejemam vse piškotke te spletne strani.
EU Cookie Directive Module Information